Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 8 februari 2017

Trööööött

Idag har jag kämpat med tvätten och städning här hemma, och som vanligt blir jag helt slut efter ett tag... Jag försökte att kämpa på under eftermiddagen och kvällen men jag var tvungen att ge upp när benen värkte alltför mycket och jag längtade som en besatt efter koppla av i soffan med virknålen. Därför återstår det tyvärr några tråkiga hushållssysslor att göra imorgon, men det kan inte hjälpas. Nu är jag jättetrött men efter min efterlängtade vilostund i soffan måste jag fortfarande hänga upp lite blöt tvätt, bädda sängen med rena sängkläder och gå ut med hundarna... SUCK!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!