Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 12 februari 2017

Den jobbigar tiden under månaden...

Idag fick jag mensen igen vilket innebar en möjlighet till att prova min nya värkmedicin som min läkare skrev ut. Jag har ju haft väldiga problem med mensvärk de senaste åren och det har inte varit en höjdare vill jag lova. Det räcker ju liksom redan med att man går runt och känner sig supergrinig och superirriterad dessa dagar; att dessutom ha så ont så att man spyr är definitivt inte kul.

Den nya medicinen ska inte tas på tom mage, vilket ger mig lite bekymmer eftersom jag inte klarar av att äta tidigt på dagen. Nu har jag dock köpt lite Mariekex som jag hoppas jag ska kunna få i mig utan problem när jag vaknar på morgonen. I alla fall blev den första dosen värkmedicin lite sen, men när jag väl hade tagit den så blev magvärken snart MYCKET lindrigare! Det var nästan så att jag kunde glömma bort att jag hade mens i några timmar...! Ljuvligt! Dock kom magvärken tillbaka framåt kvällen; av någon konstig anledning får jag nästan alltid jobbig mensvärk på kvällen. Jag har tagit en ny dos men magvärken har inte riktigt gett med sig än vilket känns lite jobbigt. Jag har ju väldigt svårt att somna när magen krampar. Samtidigt inser jag att jag kommer att få prova mig fram lite grann  med doserna för att se hur mycket/lite medicin jag behöver ta för att det ska hjälpa som bäst.

Jag är i alla fall glad att medicinen verkar hjälpa och att jag inte känner av några biverkningar. Jag har prövat nya mediciner förut men det har inte alltid gått så bra eftersom jag ibland har fått hemska biverkningar. Det är jag verkligen glad om jag slipper den här gången; jag vill ju bara hitta en värkmedicin som hjälper mig ordentligt med menssmärtorna...

Annie

1 kommentar:

  1. Hoppas den nya medicinen blir bra, mensvärk är jobbigt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!