Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 15 februari 2017

Så less...!!!!!

Trots att mina nya värktabletter mot mensvärk har fungerat ganska bra så är det ändå riktigt jobbigt den här tiden på månaden. Även om jag den här gången inte haft så mycket magvärk att jag spyr, så har jag ändå haft en molnande värk en stor del av tiden. Dessutom känner jag mig supergrinig med en riktigt kort stubin.
Det riktigt kryper inombords i själen och jag känner ingen ro i mig själv vilket är riktigt jobbigt. Varje månad känner jag så, och varje månad är det lika jobbigt, och varje månad oroar jag mig för att jag ska må så hela tiden och varje månad går det till slut över...men det är såå jobbigt!!! Jag får liksom tvinga mig själv att sitta ner och ta det lugnt och titta på tv och virka, fast jag egentligen bara vill fly för mig själv för att jag känner en sådan inre rastlöshet - vilket definitivt är hormonbaserat eftersom jag aldrig känner så annars.
Den här gången har jag dessutom riktigt ont i axlarna och nacken, vilket blir ännu värre när jag är ute och går med hundarna eftersom Solstrålen nästan ALLTID drar i kopplet. Senaste promenaden idag höll jag på att bli tokig på magvärken och axel/nackvärken och hundarna som drog iväg efter närmaste tikdoft...!

Det är blev ett riktigt gnälligt inlägg men det är verkligen svårt att tänka på något annat när det här pågår i kroppen...!

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!