Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 1 oktober 2016

Soliga höstdagar

De senaste dagarna har det varit soligt väder så jag och hundarna har varit i hundgården en del. Igår blev det två gånger och idag var vi där i nästan två timmar med en vän och två av hennes hundar.
Hundarna har lekt och sprungit en hel del vilket är härligt att se. Fast ibland skulle jag vilja att Alfahanen tänkte mer på att han är 11 år och behöver ta det lite lugnare...:))) Men jag förstår ju honom samtidigt; han har alltid gillat att springa och leka och med en brorsa som Solstrålen som ska busa och en massa människor och hundar som går förbi hundgården så förstår jag att han har svårt att ta det så lugnt som hans oroliga matte skulle vilja:)
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!