Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 26 oktober 2016

Blandade julförberedelser

Idag har jag mest varit hemma och börjat med små förberedelser inför Adventsfikat om 4 1/2 veckor och julfirandet. Jag har ju i år bestämt mig för att försöka dra ner på stressen en aning innan och runt jul, och finna tid för att även ta det lugnt under julförberedelserna. Därför så har jag redan börjat slå in julklappar, och handlat ingredienser för julbakningen. Idag prövade jag ett nytt recept på vörtbröd i långpannan som jag blev riktigt nöjd med. Det är så smidigt att jäsa och grädda i en långpanna så det julbrödet kommer jag nog att göra igen under julen.

Det har självklart blivit lite virkning idag också. Jag håller på med en stor rödvit julduk och lite annat smått och gott; både till mig själv och till andra:)
Nu på kvällen har jag känt mig lite rosslig i halsen men jag ska göra mitt bästa för att motarbeta en eventuell förkylning. Jag har INTE tid att bli sjuk, det är en sak som är säker!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!