Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 17 oktober 2016

Slutkörd!

Alltså, jag är sååå slut! Idag har det varit full fart från 06.50 (!!!) då jag kravlade mig ur sängen för att följa med systerdottern till tandläkaren. Sedan har jag varit ute på hundpromenader, sorterat tvätt och tvättat, besökt IKEA med min mamma, fortsatt min jul/vinterstädning/röjning (som jag börjar med lite tidigare i år än vanligt för att inte behöva stressa), dammsugit och byt ut sommartextilier mot lite mer vintrigare alternativ, lagat middag och skrivit ett långt julbloggsinlägg....PUST!

Nu ska jag äta lite, titta en stund på engelska deckaren Miss Marple och virka några minuter (måste få in LITE handarbete idag i alla fall) innan jag går ut med hundarna en sista gång och bäddar sängen med rena sängkläder och stupar i säng...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!