Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 17 oktober 2016

Slutkörd!

Alltså, jag är sååå slut! Idag har det varit full fart från 06.50 (!!!) då jag kravlade mig ur sängen för att följa med systerdottern till tandläkaren. Sedan har jag varit ute på hundpromenader, sorterat tvätt och tvättat, besökt IKEA med min mamma, fortsatt min jul/vinterstädning/röjning (som jag börjar med lite tidigare i år än vanligt för att inte behöva stressa), dammsugit och byt ut sommartextilier mot lite mer vintrigare alternativ, lagat middag och skrivit ett långt julbloggsinlägg....PUST!

Nu ska jag äta lite, titta en stund på engelska deckaren Miss Marple och virka några minuter (måste få in LITE handarbete idag i alla fall) innan jag går ut med hundarna en sista gång och bäddar sängen med rena sängkläder och stupar i säng...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!