Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 6 oktober 2016

Kökssäsongen drar igång igen...

De senaste veckorna har jag börjat vara mera i köket igen. Det sker alltid den här tiden på året när jag blir sugen på att testbaka inför adventsfikat och julen, och göra goda grytor till middag eller koka risgrynsgröt etc etc.
Det börjar märkas på hundarna också. Speciellt Solstrålen som ofta står i dörröppningen till köket och tittar på mig och liksom undrar...När ska matte sätta sig i soffan igen så att jag kan koppla av???

Jag har ju ett väldigt litet kök (i kontraktet kallas det till och med för en kokvrå) så det finns ingen naturlig plats för hundarna att vara där om de vill hålla koll på mig. Dock har jag de senaste åren vid den här tiden lagt en liten dyna på golvet i ena hörnan så att de kan ligga i köket med mig om de vill under julbak-, julgodis- och julmatssäsongen och nu känns det som att det är dags att ta fram den dynan igen.

Igår tog jag en kudde från hundkorgen och lade på samma ställe för att se om Solstrålen ville lägga sig där och koppla av...och det har han gjort...flera gånger.


Skönt att kunna vila OCH hålla koll på matte på samma gång:)
Och jag måste erkänna att det är ganska mysigt att ha sällskap i köket ibland...även om det blir lite trängre för mig:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!