Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 23 oktober 2016

Jag ÄLSKAR att...

...ha Alfahanen i soffan bredvid mig! Hans underbara närvaro ger mig så mycket trygghet och ro och får mig att må bra i själen. Det är som om han utstrålar något så välgörande som just då går rakt in i själen på mig och läker alla själsliga sår och orosmoment.


Här är en sådan stund från dagen när allt känns rätt i livet; världens mest underbara hund bredvid mig, en virkning i knäet och sport på tv. Precis så vill jag spendera varje dag!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!