Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 18 oktober 2016

Idag...

...fortsatte aktiviteterna här. Ut med hundarna på förmiddagen och bakade sedan en toscakaka till morgondagens filmdate.
Systerdottern kom förbi på eftermiddagen för lite julpyssel, så jag passade på att göra tassavtryck på alla hundarna (något jag har tänkt länge men inte kommit mig för) och började göra lite julstrutar (vilket jag också har varit sugen på i några år).
Sedan blev det en liten tur till mataffären med syrran och sedan har jag äntligen kunnat sitta ner en stund och ta det lugnt med lite virkning och engelska deckare. Varje gång jag ska virka är det så svårt att bestämma mig för vilken virkning jag ska hålla på med; jag har ju ett antal virkningar på gång... Ska jag ta ett julklappsprojekt, eller ett projekt till mig själv eller testa något nytt roligt mönster? Tänk om man var en bläckfisk och kunde hålla på med flera olika projekt på en gång...:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!