Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 16 oktober 2016

Hundträff och (jul)pyssel

Idag blev en fullmatad söndag.
Syrran och svågern och deras hundar mötte upp oss i hundgården...
 

...och våran stora underbara flock hade kul tillsammans som vanligt! Verkligen underbart att se fem olika hundar tillsammans som kommer så bra överens och alltid tycker om att träffas! När Solstrålen såg att de var på väg från parkeringen viftade hans lilla svans så mycket att den höll på att falla av:))) För att inte tala om hur mycket han gnydde av lycka och förväntan:))

På eftermiddagen kom min yngsta systerson över för att börja sin julklappsproduktion, och vi hade några trevliga timmar med pyssel och handarbete. Sedan slog jag själv in lite julklappar som jag har gjort klart...


...och så gjorde jag klart min julmössa som jag ser fram emot att ha på mig i december!


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!