Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 4 oktober 2016

Blandad kompott

Idag har det blivit lite av varje här i Våran Lilla Vrå.

Jag testade ett nytt grytlappsmönster från bloggen Mijo Crochet...


Det blir en bra grytlapp att ha framme nu när jag börjar bli lite sugen på mera vintriga/juliga inredningsdetaljer här hemma. Ja, jag vet, det är bara början av Oktober och 80 dagar kvar till jul, men så är det när man älskar julen så mycket som jag gör...!

Om vi fortsätter på det juliga temat så kom min systerdotter Linnea över till mig för att börja sin årliga julklappstillverkning. I år börjar vi lite tidigare för att förhoppningsvis vara klara till december då jag har massor av andra saker att göra. Jag försöker ju sprida ut julförberedelserna ännu mer i år - och dra ner lite om det går... - så att jag inte ska bli så slutkörd i december...
Linnea har för övrigt en egen blogg, https://linneasstyle.blogspot.se/! Jag tycker det är jättekul att läsa om hennes liv och se vad som rör sig i huvudet på en tonåring:) Det är ju inte alltid som de har tid att prata med sin moster när vi ses...även om det kommer att bli mycket mysigt pysselumgänge nu de närmaste månaderna:)

På kvällen bakade jag sedan lite saffransmuffins som jag stoppade i frysen för att kunna ta fram när jag är sugen på lite julfika och glögg.


Sedan tände jag lite ljus på kvällen för att mysa till det:)


Det känns att vintern kryper närmare nu, både på mörkret och temperaturen...vilket jag förstås tycker är underbart! Vintern är ju min favoritårstid!

Annie

2 kommentarer:

  1. Du får se till att spara några muffins tills när jag kommer!! Och va fint det var med ljuset! Du får hälsa hundarna från mig så ses vi på tisdag om inte i helgen!<3<3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!