Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 15 oktober 2016

Ner och upp...

Igår var en väldigt kämpig dag; hade en sådan hemsk ångest vilket gjorde det omöjligt att fokusera på att skriva ett blogginlägg... Man blir liksom alldeles tom i hjärnan, och det enda jag ville göra var att gå och lägga mig och sova...och sova...och sova...

Tack och lov har jag en sådan underbar syster som spenderade lite tid med mig idag, vilket innebar att jag fick chans att prata av mig och få lite peppning och stöd, och samtidigt något annat att tänka på. Och så åkte vi och tittade på IKEAs julsortiment vilket alltid piggar upp mig!
När vi sedan skiljdes åt så kändes livet lite lättare igen och jag hade fått lite påfyllning av positiv energi, så då började jag att pyssla lite hemma. Jag tog bort sommartextilier och gjorde hemmet lite mer vintervitt - i väntan på det julröda och alla jultomtar - och gjorde i ordning lite mysbelysning...


...och bytte gardiner.


Så tack och lov känns allt lite lättare just nu, och jag är såå tacksam för att jag har en sådan underbar syster och bästa vän som ger livet lite guldkant när det behövs <3!

Annie

2 kommentarer:

  1. Ni är helt fantastiskt underbara bägge två! Jag är oerhört stolt att ha två så fina döttrar! Pappsen

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!