Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 23 oktober 2016

Lugn söndag

Jag hade ett antal saker i skallen som jag ansåg att jag 'borde göra' idag, men jag sköt undan de tankarna eftersom syrran ringde på morgonen och undrade om jag ville hänga med till några roliga affärer som ÖoB och Dollarstore. Självklart ville jag det och det var väldigt kul att spana på julsaker mm. Köpte ett par miniljusslingor som jag ska ha senare när jag börjar dekorera för Adventsfikat och julen.

När jag sedan kom hem började jag virka på en julklapp och titta på storslalom - sååå härligt att skidsporterna börjar dra igång igen - och sedan bestämde jag mig för att fortsätta njuta av att ta det lugnt i soffan. Jag har haft ganska mycket den här veckan så det var väldigt skönt att ta det lugn en hel eftermiddag.

Den här kommande veckan ska jag börja förbereda inför Adventsfikat, men samtidigt vill jag njuta av att det är en lugn vecka med få saker inbokade.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!