Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 13 oktober 2015

Vacker höstdag!

Idag var jag med alla hundarna till hundgården mitt på dagen innan jag och Alfahanen gick till Bästa T för mysig filmdate:)

Det var så fint i hundgården med höstsolen som värmde skönt och gula löv som låg på marken:) Därför var jag ju tvungen att ta fram mobilen och ta lite kort på mina älsklingar medan de roade sig med hundiga aktiviteter...

Alfahanen kommer för att få GOODIS!

Kan du slicka dig om munnen, Solstrålen??
 
BRAA! Duktig kille!

Kan du slänga ut mera godis som jag kan söka efter, matte??

Måste jag komma matte...?

Vad vill du? Om jag kan slicka mig om munnen...?

Så klart!!

Puss på dig brorsan!!

Vi övar på att Stanna Kvar...tills matte ropar. Då springer vi till henne för att få godis:)

Syskonbus!

Solstrålen har hittat en god pinne!!

Alfahanen kan också uppskatta en god pinne ibland!

Hoppas ni också har haft en bra höstdag!
 
Annie

5 kommentarer:

  1. Vilken fin bild där alla springer mot dig tillsammans!! Annars var favoriten där slickandes om nosen gick runt halva huvudet �� Så underbart charmiga de är !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag har verkligen tre karaktärer som får mig att skratta varje dag:)

      Radera
    2. Och förresten, den där bilden när de springer mot mig...jag insåg att vi behöver en repetitionskurs på 'stanna-kvar-i-hundgården'...vi fick göra om det ett antal gånger...haha!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!