Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 8 oktober 2015

Äntligen NHL!!!

Mina favorit-ishockeyspelare:
 Alexander Ovechkin och Nicklas Bäckström!

Äntligen har NHL dragit igång igen!! Jippiee! Ännu ett tecken på att vintern och julen kommer närmare! Och jag gottar mig åt alla ishockeymatcher som jag kommer att kunna titta på i över sex månader framöver:) En av mina väldigt få lyxiga inslag i livet är ju att jag unnar mig tv-kanalen Visat Hockey så jag kan följa NHL på nära håll:) Nu väntar jag bara på att Vinterstudion ska köra igång också så är jag i sportens himmelrike!!

För övrigt kan jag berätta att ikväll är det trångt på tv-soffan här i Våran Lilla Vrå:))

 
Jag tror inte jag någonsin har sett dem ligga tillsammans så här förut:)
 
De är sååå fina,mina älsklingar!!!


Annie

5 kommentarer:

 1. Look at those gorgeous doggies! They look soooo happy. Have a lovely weekend my friend :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you; you too! Looking at my beautiful furbabies always melts my heart; they make my life worth living:)

   Radera
 2. Fin bild där de ligger i soffan allihop! De verkar lika intresserade av sport som jag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?!! De enda gångerna de är intresserade är när jag hoppar runt som en galning och tjuter som en tupp (när det händer något spännande) - då vill de gärna delta:))

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!