Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 20 oktober 2015

Fynd!

Återigen sitter jag här och är helt slut på kvällen! Idag beror det på att jag var och handlade inne i stan med mamma, och jag tror att jag besökte 9 affärer!!!
Det beror ju på att jag inte har chans att komma till de affärerna så ofta så när jag väl är inne i stan så försöker jag passa på att titta in till alla favoritaffärer som inte finns där jag bor...!

Mestadels blev det roliga saker handlade som toapapper, tvättmedel och hundmat... Men jag passade också på att fylla på Solstrålens hundarnas förråd med tuggben:) Ibland har min yngsta pälskling svårt att slå sig till ro inne och då passar det perfekt att ge honom ett tuggben; hans liv blir alltid bättre med ett tuggben eller två:)

Solstrålen har ju en del hälsoproblem och äter specialkost, vilket också innebär att han bara äter - eller rättare sagt FÅR bara äta - vissa typ av tuggben. Alfahanen är van med lite smaskigare saker så han tycker en del av tuggbenen jag köper nu för tiden är tråkiga, men idag hittade jag en av allas favorit-tuggisar till extrapris så jag var tvungen att slå till! Normalt köper jag 6 stycken för 20 kronor, men nu kunde jag köpa 30 stycken för 70 kronor!! Jag är mycket nöjd med det priset...

 
...och hundarna var mycket nöjda med mig när jag kom hem:) Jag försökte ta kort på dem när de glufsade i sig varsitt tuggben, men de tuggade och vred på huvudena i en sådan hastighet att allt blev bara suddigt...:) Bilden ovan är den bästa bilden och där ser ni också på ett ungefär hur favorit-tuggiset ser ut:) Det som hundarna gillar är att det sitter torkad kyckling runt benet - vem skulle inte gilla det?! De äter upp dem ganska snabbt men de njuter verkligen av varje tugga!!!
 
Matte mår gott när pälsklingarna mår gott!!
 
Annie

4 kommentarer:

 1. Han är verkligen i lyckoextas när han får tugga mumsiga ben... Hela världen försvinner och det är bara tuggbenet som existerar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha:) Vilken underbart träffande beskrivning:)) Moster känner sin lilla fyrbenta 'systerson' väl:=)

   Radera
 2. Roligt att fynda åt sina älsklingar!!!! :) De verkar absolut att gilla att tugga. Denniz tuggar på märgben (nöt) som jag köper i frysdisken på Willys. Men han är roligt.. han tuggar bara på kvällen när det är sovdags... han vill inte ligga och tugga på dagen när jag är på jobbet.. så jag har fått slänga några stycken innan jag kom på det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina fyrbenta brukar tugga när de mår bra, kopplar av och är glada - kanske Denniz känner sig mer tillfreds på kvällen med flocken samlad och därför sugen på att tugga då:) Alfahanen brukar bli så glad när man kommer hem att han springer iväg och letar reda på ett tuggis (om det finns något framme vill säga...) och börjar tugga frenetiskt...väldigt gulligt:)

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!