Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 10 oktober 2015

Ett (juligt) tips!

 
Ni kanske tycker att det inte händer så mycket här just nu...förutom att Kaxmörten försvinner stup i ett och att vi alla ligger och latar oss på soffan...:)

 
Ni har rätt, men faktum är att det har hänt en hel del på min JULBLOGG ! Där har jag skrivit lååånga inlägg den senaste veckan om hur vi firar jul i våran familj, så om du är intresserad av att läsa -mycket - om årets bästa tid i Våran Lilla (Jul)vrå så kolla in dessa inlägg:

http://varanlillajulvra.blogspot.se/2015/10/jultidningar-och-vara-jultraditioner.html

http://varanlillajulvra.blogspot.se/2015/10/kall-natt-och-mera-jultraditioner.html

http://varanlillajulvra.blogspot.se/2015/10/mera-av-vara-jultraditioner.html

 
 
AnnieInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!