Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 31 oktober 2015

Äntligen...!!!

Ikväll avslutade jag ett korsstygnsprojekt som jag påbörjade för över tio år sedan, när jag fortfarande bodde i England...! Mönstret kommer från ett nummer av Hemmets Journal från 2003. Jag har broderat lite tavlan från och till under åren så att den såg ut så här för något år sedan...


... men sedan tog orken och lusten slut ett tag när jag hade en stor himmel att brodera med enbart en färg.

 
Men nu i höst fick jag tillbaka motivationen att göra klart den här jultavlan, och idag sydde jag de sista stygnen!
Så här har ni min 12 år gamla jultavla som äntligen är klar!
 
 
Det är en enormt tillfredställande känsla att få klart ett korsstygnsprojekt och ännu mer när man har haft det liggande så länge:)) Jag planerar att sy en bonad av den och jag ser fram emot att ÄNTLIGEN kunna sätta upp den här på min vägg den här julen:)
 
Annars börjar jag känna mig mer som vanligt igen, och hjärnan har också börjar fungera igen. I morgon - eller idag egentligen - fyller Solstrålen fyra år så det ska vi fira ordentligt under helgen!
 
Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!