Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 23 oktober 2015

Tomt i knopp och värk i kropp...

Idag har jag varit riktigt trött - det har blivit alldeles för mycket den senaste tiden och när jag inte ens sover så bra på nätterna och inte kan återhämta mig ordentligt, så känner jag mig helt slut.

Igår hittade jag en leksak som har legat undangömd ett tag eftersom Kaxmörten som blir för uppskruvad omkring hans pipleksaker så det brukar sluta med att leksakerna får ta time-out på obestämd tid. Nu var det dock ett tag sedan han hade en speciell pipleksak så han fick leka med den jag hittade...


Lyckan var stor, och den lilla leksaken var med honom överallt igår kväll. På nätterna sover hundarna -utan leksaker - med mig i sovrummet, men så fort som jag vaknade och och hundarna kunde lämna sovrummet, sprang Kaxmörten iväg och hämtade sin leksak! Han har minne som en häst den där krabaten!
 
Men även om man älskar sina leksaker så måste man ju sova ibland, och då kan man gosa ner sig i den nybäddade julröda hundkorgen...:))
 

Ja ni förstår väl...när man är så söt så måste ju matte ta ett kort!

Imorgon ska jag, syrran, svågern, mamma och Solstrålen åka till Stockholm för att gå på Syfestivalen - det ska bli såå kul! Det är som julafton flera gånger om för handarbets- och pysseltokiga personer som syrran och mig:)

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!