Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 25 oktober 2015

Underbar dag i Stockholm!

Åh vilken härlig dag jag har haft!
Medan Alfahanen och Kaxmörten var hemma med syskonbarnen, så åkte jag och Solstrålen iväg till Stockholm med mamma och syrran och svågern! Där besökte vi Syfestivalen och min mormor som blir 86 år om några veckor:)

Dagen började TIDIGT för att vara hemma hos oss, och 06.45 klev jag upp. Hundarna hade ingen lust att gå upp så tidigt...


...så de sov vidare medan jag gjorde mig i ordning:)

Eftersom svågern är yrkeschafför så brukar det bli han som kör vid sådana här tillfällen, vilket är väldigt skönt för oss andra:)

 
Solstrålen trivs med att åka bil och är alltid väldigt lugn. Dock har han lite svårt att slappna av helt när bilen är i rörelse, så jag tror att han satt hela vägen ner...vilket innebar tre timmar ungefär!!

 
Som ni förstår så sov han ganska gott sedan:)
 
Här är en liten del av Syfestivalen, som är himmelriket på jorden för oss handarbets- och pysseltokiga! Det finns ALLT MÖJLIGT att köpa här: pärlor, knyppling, garner, broderier, scrapbooking, quilting, symaskiner, handarbetstidningar mm mm! OCH en stor picknick-avdelning där man kan sitta och äta sin matsäck eller handarbeta:)
 
 
Fyra timmar gick vi runt och myste och tömde plånböckerna. Imorgon ska jag visa lite av vad jag köpte - jag kan tala om att jag är mycket nöjd i alla fall!
 
Sedan styrde vi kosan till mormor som bjöd oss på välsmakande paj:)
Det är alltid lika underbart att få krama om min älskade mormor och känna hennes lena kind emot min...
 
Vi hade med oss födelsedagspresenter till henne och av mig fick hon bland annat en julhandduk som jag hade dekorerat...
 
 
...och av syrran fick hon en underbart vacker ask som syrran hade gjort...
 
 
...med en medföljande chokladask inuti:)
 
Så småningom styrde vi kosan norrut, och drygt 13 timmar efter vi åkte hemifrån kom vi tillbaka.
Kaxmörten och Alfahanen var överlyckliga att träffa sin matte igen, och jag var lika lycklig jag
att få krama om dem!
 
Nu ser jag fram emot att få krypa i sängen, och jag är väldigt tacksam att vi får en extra timme i natt - den kommer jag att behöva!
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Det låter som om ni hade en underbar dag! Tänk att mormor är 86 år!
    Jag tog upp Ann-Cari igår så nu ligger hon på land! Det gick bra men vi kom väl inte riktigt på bästa platsen men det får duga!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att det blev en så bra dag!!! Jag känner hur hjärtat sväller i mig.. för jag tycker sååå att du är värd det! Men du.. tidigt.. 06.45?? Den tiden lämnar jag Alva på fritids måndag-fredag.. =) Kram :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!