Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 15 oktober 2015

Idag...

...har jag tagit det lugnt.
Jag sov dåligt under natten (konstiga drömmar samt kamp om sängen med de fyrbenta...) vilket innebar att jag vaknade med värkande ben, men jag var ändå ute ett par timmar med hundarna innan jag äntligen kunde slå mig ner på soffan och ta ett par värktabletter. Sedan broderade jag på ett julklappsprojekt hela eftermiddagen. Jag hade tänkt att baka bröd men med värkande ben så kände jag inte för att stå i köket, så det får bli till helgen istället.
Nu hoppas jag bara att jag sover bättre i natt.

Ni som är uppmärksamma har kanske sett att jag har lagt till ett citat (källa) här på bloggen.

¨Oavsett hur lite pengar eller hur få ägodelar du har,
att ha en hund gör dig rik¨


- LOUIS SABIN

Mycket kan sägas om människans bästa vän, våra älskade hundar, men jag undrar om inte det här citatet är ett av de mest sanna. Det är i alla fall så jag känner. Trots att jag fick knuffa ut dem ur sängen inatt..:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Vilket fint citat!! Och det ligger mycket i det! Fast det stämmer in på barn också - så jag är väldigt rik.. och du som har TRE hundar!! <3

    SvaraRadera
  2. Jag är glad att jag slipper slåss med hundar om utrymmet i sängen!
    Hoppas benen är bättre idag!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!