Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 16 oktober 2015

Fredagsmys!

Lugnet har fortsatt idag, och vi har hängt en hel del i soffan.
Medan jag broderade så låg Solstrålen och Kaxmörten ihoprullade tillsammans och vilade:)
 
 
Nu på kvällen låg Solstrålen ihoprullad tätt intill mig när jag satt med datorn i soffan:)

 
Att känna hans varma goa lilla kropp nära mig och känna hans andetag under min arm där han ligger och sover; det är äkta fredagsmys!
Varje dag är jag såå tacksam för att jag ALLTID har dem vid min sida:)
Speciellt efter att ha spenderat så många ensamma år utomlands...!
 
Annie

4 kommentarer:

 1. Gillar solstrålens stil med rumpan upp i vädret:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som du vet är han som en bebis - kan somna var som helst i vilken ställning som helst...:) Fast det händer ju inte så ofta hemma hos er...:)

   Radera
 2. Det är underbart att ha sin hund vid sin sida. När jag ligger och läser på kvällarna kommer alltid Denniz och lägger sig rygg mot rygg med mig och trycker sig mot mig.. så vi tar inte upp större plats än halva sängen ungefär =) Njut av dina mysisar!!!

  SvaraRadera
 3. Det finns inget underbarare -jag är såå tacksam varje dag! Sedan hundarna kom in i mitt liv så känner jag mig hel igen - det var något som saknades alla hundlösa år i England...

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!