Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 5 oktober 2015

Dax för julfilten att plockas fram:)

Idag har jag känt mig riktigt trött; det beror väl delvis på att jag höll på att brottas med Kaxmörten i sängen hela natten. Han har liksom inte fattat att matte vill att han ligger lite åt sidan och lite ut vägen för en matte som sover dåligt och behöver kunna vända och vrida på sig i sängen. Om Kaxmörten får bestämma så ligger man brevid mattes ansikte och myser...eller så försöker man putta på matte så att man kan krypa under täcket brevid henne....eller så lägger man sig vid hennes ben så att hon inte kan röra på dem:) All denna aktivitet gör att jag vaknar om och om igen trots sömntabletter..! Till slut fick jag putta ut honom ur sängen - otroligt att en tio-kilos-hund kan ta en sådan enorm plats! - för att jag skulle kunna få någon längre sammanhängande sömn...:) Det är ju mysigt att mysa med hundarna i sängen men Kaxmörten är inte den smidigaste hund att dela säng med...:)

Dock tror jag också att tröttheten också beror på att jag inte riktigt har återhämtat mig från förra veckan och spenderade för mycket tid i köket i helgen istället för att vila. Hjärnan är liksom inte riktigt med mig än och jag känner mig fortfarande seg. Därför har det blivit vila på soffan idag, och eftersom vi nu är inne i oktober och det är 'bara' 80 dagar till julaftonen så bestämde jag mig för att ta fram min UNDERBARA julfilt som syrran har gjort till mig! Den är ju liksom perfekt att ligga och mysa med; både för mig och hundarna! För er som är nya läsare kommer här lite bilder på denna underbara skapelse som jag fick förra året:


 

Och idag har vi invigt den för årets vinter/julsäsong!
Tidigare idag låg Kaxmörten begravd under filten tillsammans med mina ben, och nu när jag sitter och skriver detta så ligger till Solstrålen och sover på den...


Jag har verkligen tur som har en sådan underbar syster som lägger ner massor av tid och energi på att göra en sådan jättefin filt till mig (och till hundarna), bara för att jag älskar julen och älskar att mysa på soffan:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Kul att filten har fått kommit fram:) jag har funderat på när du tänkte plocka fram den...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu när jag har dekorerat med lite mer rött i vardagsrummet så passar den perfekt; den förtjänar ju att användas i flera månader per år efter allt ditt slit med den:))

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!