Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 27 juni 2015

Oro över älskade Alfahanen...

Idag har vädret varit ganska trevligt:)


Hundarna har njutit på balkongen, medan matte har försökt att vila en del på soffan. Har nämligen känt mig riktigt slutkörd den sista tiden, så den här helgen vill jag bara ta det LUGNT.
Tyvärr har Alfahanen blivit stel/halt i frambenet igen, och jag börjar känna mig lite bekymrad...risken är väl att det är atros eller dylikt och det känns som om det börjar bli dags att ta honom till veterinären för att kolla upp det och se om vi kan förebygga det på något sätt.
Trots att han fyller 10 år om en dryg vecka så är han ju pigg och har aldrig varit sjuk, så jag hoppas, hoppas, hoppas att han har ett antal år kvar hos mig, min älskling... Efter att ha överlagt lite med mamma så har jag kommit fram till att vi tar det lugnt nu under sommaren - eftersom det ändå är så varmt och han ska inte springa runt så mycket pga värmen - så får jag antagligen ta honom till veterinären i höst. Mamma ska ge honom tillskott med Glucosamin i födelsedagspresent så får vi hoppas att det kan hjälpa - även om jag redan försöker ge honom foder med glucosamin etc.

Jag har försökt att brodera en del de sista dagarna... Med födelsedagen mm så har jag inte haft tid/ork att brodera så mycket som jag skulle vilja, men nu håller jag på och broderar olika små blommor...



...som jag har tänkt att använda till olika födelsedagskort mm. (Mönstret kommer från en engelsk korsstygnstidning, The World of Cross Stitching nr 230, som jag fick av Bästa T!) Det är perfekta mönster för att använda trådar som jag har på lager - man kan ju välja vilka färgkombinationer man vill:) Dessutom går det fort att brodera dem, vilket kan vara riktigt skönt ibland. Det är trevligt att ibland göra något som inte tar flera hundra timmar innan det är klart!

Nu ska jag se om killarna i Sveriges U21-landslag lyckas vinna sin semifinal i U21-EM...

Annie

1 kommentar:

  1. Vad jobbigt att han verkar ha något problem med benen! Man vill ju inte att de ska ha ont �� Klappa och klia lite från mig

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!