Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 28 juni 2015

Färgglada blommor!

Det har varit en varm och solig dag, så Alfahanen har vilat på balkongen.

 
På kvällen flämtade han en hel del så jag blötte en handuk i kallt vatten och lade över honom - det brukar hjälpa till att svalka honom. Han haltar inte lika mycket idag men vi har ändå tagit det lugnt. När Solstrålen och Kaxmörten ville leka med sin kompis i hundgården på kvällen så väntade därför jag och Alfahanen utanför.
 
Jag hade lösa planer på att kanske städa lite hemma idag men jag kände mig så trött och hade lite huvudvärk så det blev bara lite broderande. Jag har gjort klart blomman jag höll på med igår...

 
...och jag har dessutom broderat ännu en blomma i lite mer glassiga färger:)


 Det är lite beroendeframkallande att brodera de här roliga små blommorna...:)

Annie

3 kommentarer:

 1. Jaså, var det hos ER solen var nu igen??? ��

  Skönt för Alfahanen att få vila sig i form så att han inte behöver belasta benet hela tiden!!!

  Söta små blommor!!

  SvaraRadera
 2. Ja, han ÄLSKAR verkligen att ligga på balkongen! Han skulle kunna ligga där hela dagarna - förutom när det blir FÖR varmt på eftermiddagarna (har eftermiddags- och kvällssol).

  SvaraRadera
 3. Sv: jag var tvungen att testa, dina såg då goda ut! Jag älskar dem, supergoda!

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!