Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 14 juni 2015

Nybäddat!

Ni som har läst min blogg ett tag har nog märkt att mitt mående och min hälsa kan variera väldigt från dag till dag. För mig har de senaste åren inneburit en lång process (som fortfarande pågår) där jag har försökt att finna en balans i mitt liv och i min tillvaro; både mentalt och fysiskt. Den balansgången är otroligt skör för mig, och det krävs inte mycket för att jag ska tappa all energi, all ork, all lust och all glädje i livet.

TACK OCH LOV har jag en underbar familj, och kanske framför allt en UNDERBAR SYSTER som, när det behövs, tar sig tid för att hjälpa mig upp igen och tillbaka på balansbrädan!!!

Den sista tiden har min ork och min energi varit väldigt låg, vilket syrran har märkt på mig så hon erbjöd sig att komma över och hjälpa mig (igen) <3! Så idag kom hon på morgonen och hjälpte mig att diska och att laga en hög med kläder som jag har haft liggande ett bra tag och som jag aldrig orkade ta itu med. Hon gav mig motivation att ta itu med några hörn i Våran Lilla Vrå som behövdes piffas upp lite grann. Eftersom jag fyller år på lördag så förstod hon att jag dessutom skulle få det kämpigt nog med den vanliga städningen OCH att orka baka och laga mat inför helgens gäster... Min syrra har verkligen ett hjärta av guld!

Dessutom hjälpte hon mig att göra iordning en jättefin ny bädd till hundarna i hallen! Jag har länge varit less på de gamla bäddarna jag hade där, och när jag berättade det för syrran så började hennes kreativa hjärna jobba på en gång:) Någon timme senare var resultatet en jättefin ny dyna/bädd som hon gjorde av somriga bomullstyger och ett gammalt täcke som jag hade liggande. Jag var verkligen supernöjd med den!

 
Alfahanen fick äran att provligga...

 
...och det dröjde inte länge förrän han hade lagt sig till rätta...

 
...och fick sällskap av Solstrålen som också ville provligga:)
 
Solstrålen måste ha varit nöjd med den nya platsen, för lite senare på kvällen...


...låg han där igen i lugn och ro och myste:))
 
Vad lyckligt lottad jag är som har en sådan underbar syster!!!
 
Annie

3 kommentarer:

  1. Vad underbart att din syster finns där för dig!!!!!!!!!!!!!! <3

    SvaraRadera
  2. Å vilken tur att jag har världens bästa syster! Älskar dig<3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!