Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 1 juni 2015

Teaterbesök!

Vem behöver besöka Dramaten eller Stadsteatern för att titta på teater, när man kan besöka en ungdomsgård där ens underbara systerdotter uppträder i en modern version av Snövit??

Dagens duktiga skådespelare!
Pjäsen var som vanligt underhållande med en härlig ungdomlig entusiasm! Extra kul för min systerdotter att hela 7 (!) personer kom för att titta på just henne; mamma, pappa, moster, mormor, farmor, kusin + kompis! Jag tror inte att jag någonsin hade så många som kom och tittade på mig när jag spelade fotboll etc i ungdomens glada dagar! Jag hoppas att när hon tänker tillbaka på sin barndom så kommer hon att tänka: 'Moster kom alltid och tittade på/stöttade mig'! Det är extra viktigt för mig att stötta/engagera mig i mina syskonbarn eftersom det är det närmaste till egna barn som jag kommer att komma. Dessutom kan man ju hoppas att de tycker tillräckligt mycket om sin moster i framtiden för att hjälpa henne när hon blir gammal och gaggig...haha!

Annie

3 kommentarer:

  1. Vad mysigt att gå på ungomsteater! :) Jag och lillmatte var och såg på en modern version av Törnrosa för några år sedan då en kompis dotter var med.Det betyder mycket för dem att få stöd från sin omgivning och jag lovar dig att din systerdotter minns att du var där... och alla andra gånger också som du funnits där!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas det:) Hon har en väldigt speciell plats i mitt hjärta; om jag hade haft en egen dotter hade jag varit väldigt stolt om hon var som min systerdotter!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!