Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 6 juni 2015

Kämpigt...

Det har varit en tuff dag idag... vaknade av att regnet öste ner utanför fönstret... kändes typ som 'jaha, det var den sommaren det' ... benen värker redan innan jag kliver ur sängen ... nacken gör ont hela dagen ... känner mig neråt och trött ... mitt så vanliga tåliga tålamod är helt försvunnet ... Solstrålens ryck och slit i kopplet driver mig till vansinne (typiskt tecken på att jag inte mår bra, även om det kan testa mitt tålamod i de bästa stunderna) ... orkar inte brodera på min älva; energin och lusten finns helt enkelt inte där ... önskade nästan att jag åt godis och choklad för idag skulle jag behövt det ... som det är har jag knappt råd med en glass ... ska bli skönt att gå och lägga sig och hoppas på att livet känns bättre imorgon.

Ikväll börjar i alla fall VM i damfotboll så förhoppningsvis kan den närmaste tiden innehålla lite spännande sport (i brist på sommarväder...)

Annie

5 kommentarer:

 1. Hoppas morgondagen blir bättre!
  SV: Visst har han också sina stunder naturligtvis, men för det mesta är han en helt ljuvlig kille!

  SvaraRadera
 2. Det låter som en riktigt tung dag...! Jag hoppas att du kommer att vakna imorgon till strålande sol, fågelsång, och dina gulliga hundar som älskar dig över allt på jorden!

  SvaraRadera
 3. Synd att du bor så långt bort!! Ni hade kunnat hänga på oss idag annars! Och sedan hade vi kunnat sitta i min soffa och mumsa i oss vad vi nu än var sugna på!!!

  SvaraRadera
 4. Det låter som det hade varit en trevlig lördag:) Ja, tack och lov att jag har hundarna; annars skulle jag inte ens komma ur sängen sådana här dagar... Och tack och lov att dom är kapabla att älska matte även när hon har en tung dag med kort stubin...

  SvaraRadera
 5. Önskar att du får en fin söndag med bättre hälsa och solsken än idag.

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!