Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 18 juni 2015

Favoritstunder med mina älsklingar...

Ja, de är ganska många:=)

 
Man kan nog säga att mina hundar fyller olika funktioner/behov för mig i mitt liv. Det var inte något jag planerade utan det bara blev så.

Solstrålen försöker få igång Alfahanen!
Alfahanen har alltid varit min stöttepelare och beskyddare och någon jag kan lita på till 100%. Med honom vid min sida känner jag mig alltid trygg och och han lugnar ner mig när jag är stressad.

Lilla Kaxmörten vilar i Stora hundkorgen
Kaxmörten är min ständiga följeslagare. Han är MIN hund och han älskar mig över allt annat (förutom pipleksaker...haha!) Jag VET att han skulle dö för mig om det skulle behövas. Han har alltid koll på läget och är alltid redo att försvara sin matte. Han är dessutom en liten behändig storlek (tala inte om det för honom; han tror han är en MASTIFF:)) som man kan lyfta upp och hålla i sin famn en stund. Eller om han får välja så vill han nog helst ligga ihoprullad brevid mig under ett täcke eller en filt.

Ibland vilar även våran busunge Solstrålen.
Till sist har vi mattes lilla busunge, Solstrålen! Han är den som får mig att skratta på våra promenader när han ska släpa med sig en jättestor gren, eller plocka med sig en gammal sko längsefter promenadvägen. Eller så får han ett ryck när vi går över en gräsmatta och börjar skutta runt oss för att få igång sina brorsor. Han gör lekinviter och kastar sig över Alfahanen eller retar gallfeber på Kaxmörten. Och jag bara står och tittar och skrattar:) Solstrålen utstrålar såå mycket livsglädje och valpig lekfullhet (trots att han är över 3 1/2 år gammal!) När han springer i skogen eller i hundgården så lyser han av lycka  och jag svär på att han springer omkring med ett leende på läpparna:) Och matte ler hon också:) Jag vet inte hur många gånger som jag har varit trött och deprimerad, för att snabbt glömma bort det när Solstrålen busar i hundgården eller hemma och skuttar omkring som en valp - man måste bara skratta åt honom för han är så söt och charmig! Att se honom leka är verkligen livskvalitet för mig och favoritstunder i mitt liv:)

 
Sedan måste jag säga att han har de mest gudomliga hundpussar! Han slickar med en noggrannhet som påminner om tjuren Ferdinand, och hans tunga är så mjuk, så mjuk. Varje gång jag får en slick av honom är en favoritstund och då smälter mitt hjärta:)


Solstrålen kan också sova som en bebis i de mest underliga sovställningar...
Jag är SÅ tacksam att jag har dessa underbara fyrbenta personligheter i mitt liv!
 
Annie

1 kommentar:

  1. Underbart att läsa hur mycket de betyder för dig!!! Jag tror att alla vi hundägare känner igen oss i dina beskrivningar!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!