Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 7 juni 2015

Lugn söndag

Det har känts lite bättre idag. Jag och hundarna tog en låååång och välbehövd sovmorgon vilket var riktigt skönt. Sedan tog vi en sväng till hundgården där hundarna nosade runt en stund. Alfahanen är inte 100% ok i sin framtass än; han haltar inte när han går, men han är fortfarande stel när han springer, så vi undviker fortfarande traktorerna (som Alfahanen vill springa efter) och bus i hundgården för hans del.

Dock var jag och Solstrålen tillbaka en extra timme i hundgården med kompisar innan det började regna (som vanligt) så att Solstrålen fick busa lite extra. Hans bus/lek/springbehov är ju lite större normalt sett än Alfahanens och Kaxmörtens behov.

Sedan tittade jag på fotboll från VM, och så gjorde jag dessutom en broccoligratäng till middag som blev jättegod!


Det blev till och med lite broderande, även om jag inte orkade med något komplicerat.

Nu skulle det bara vara skönt om benen slutade värka; i övermorgon ska jag nämligen baka till min systerdotters skolavslutningspicknick så det skulle vara skönt om jag inte hade ont i benen redan INNAN jag ställer mig i köket...

Annie

2 kommentarer:

  1. Ja Linnea har bjutit in hela släkten så det blir nog uppskattat:) klass kassan har pengar över så det ska köpas in tårta, men det är bara till elev och familjen. Kram

    SvaraRadera
  2. Vad skönt ändå att du mått bättre! Kul både för dig och övriga i er lilla vrå �� Hoppas ben-ontet är helt borta!!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!