Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 29 juni 2015

En gammal bekant...

Jag kände mig rastlös idag (brukar ske några dagar varje månad så jag tror definitivt att hormonerna har något med det att göra!), och jag hade helt plötsligt ingen lust att brodera på min älva, eller brodera en ny liten blomma. Jag funderade lite på vad jag kunde göra istället...och helt plötsligt blev jag sugen att ta fram...

 
...den här sötnosen!!!
 
Jag hann inte brodera så mycket eftersom jag och Solstrålen var i hundgården ett par timmar med en kompis och hennes tre hundar och sedan somnade jag en dryg timme på soffan. Dock broderade jag lite mer på den gröna fåtöljen och på kudden som hunden ligger på, och jag ser redan fram emot att brodera mer på tavlan imorgon:) 
 
Annie

1 kommentar:

  1. Jag hade inte sett det här inlägget när jag kommenterade tisdagens :) Men läs tisdagens!! Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!