Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 4 juni 2015

Inget att rapportera...

Idag är en sådan där dag när jag inte har en aning om vad jag ska skriva om här på bloggen...! Vi har inte gjort något särskilt värt att rapportera om, men samtidigt har jag haft ganska fullt upp med vardagssysslor så jag är rätt så trött vilket gör att hjärnan fungerar på halvfart just nu... Jag är ju ingen kvällsmänniska...fast jag är verkligen ingen morgonmänniska heller...haha!

Vi var bland annat i hundgården ett par timmar med en kompis och hennes hundar, jag tvättade ett par tvättar i tvättstugan och gjorde lite hushållssysslor, och så lekte och tränade jag med hundarna hemma.

Solstrålens mage har krånglat lite de senaste nätterna vilket har inneburit att jag har varit tvungen att ta ut honom TIDIGT och det i sin tur har gjort att jag inte har sovit så jättebra. Det gör mig alltid orolig när han blir lös i magen; senaste gången han blev dålig så bajsade han blod och fick vara på sjukhus i två dygn..! (Se http://varanlillavra.blogspot.se/2014/08/uppdatering.html)
Men nu verkar han ok igen tack och lov, så nu är det bara att hoppas att jag får sova i lugn och ro hela natten också...

Annie

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får sova riktigt gott vännen! Kram från en annan som inte är kvällsmänniska... men jag är nog faktiskt morgonmänniska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hade jag nästan kunnat gissa eftersom du går upp kl 5 på morgonen frivilligt...och dessutom klarar av att jobba en hel dag:)))

   Radera
 2. Vad skönt att magen har lugnat ner sig på lillgubben:)

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!