Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 8 juni 2015

Filmdate

Idag var jag och Alfahanen på filmdate hos Bästa T. Vi tittade på Twilight Eclipse och smaskade på jordgubbar och annat smått och gott. Det var lika trevligt och avkopplande som vanligt:) Innan filmdaten gick jag till hundgården med Solstrålen och Kaxmörten och min kompis och hennes tre hundar. Solstrålen behöver få busa av sig innan jag lämnar honom hemma med med någon av hans brorsor. Sedan efter Alfahanen och jag hade kommit hem från Bästa T, gick jag tillbaka till hundgården med Solstrålen och Kaxmörten och de lekte med en annan hundkompis så att Solstrålen kunde göra av med överskottsenergin som han hade samlat på sig under eftermiddagen. Nu sover alla hundarna gott och det känns som om de alla är nöjda med dagen:)

Ikväll håller jag tummarna för att Sveriges fotbollsdamer vinner sin första match mot Nigeria i fotbolls-VM. 

Hoppas ni har haft en bra måndag:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Jag påminns igen om hur smidigt jag har det som bara har en hund!!! �� Tur att du har hundgården!! ��

    SvaraRadera
  2. Ja den är verkligen perfekt för Solstrålen och mig. För Solstrålen eftersom han ibland behöver mer stimulans än bara promenader, och för mig eftersom jag ibland har så ont i kroppen att jag inte orkar gå så långa promenader.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!