Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 5 januari 2015

Tvättdag

Idag var jag tvungen att tvätta lite i tvättstugan - trots att jag kände mig såå trött. Men tyvärr började det ta slut på rena kläder så det var bara att springa upp och ner till tvättstugan ett antal gånger... Dock körde jag en liten slimmad tvättomgång med bara det allra mest nödvändiga, och bokade en ny tid nästa vecka för resten av tvätten. Kan ju alltid hoppas att jag känner mig LITE piggare då...

Ikväll var det meningen att jag och hundarna skulle över till syrran och titta på film och äta lite gott, men det blev inställt eftersom syrran kände sig lite krasslig. Imorgon är det i alla fall Tour de Ski igen och det ser jag verkligen fram emot; jag älskar Tour de Ski-konceptet med skidtävlingar nästan varje dag i en dryg vecka. Ännu trevligare är det att vi har några svenska åkare som ligger riktigt bra till:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!