Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 1 januari 2015

Årets första dag

Årets ishockeyarena utomhus i Washington DC.
Vad gör man på nyårsdagen när man känner sig deppig över att julen är slut, att snön smälter bort och att pengarna är slut?

Jo, då drar man för alla sina gardiner, tänder ALL sin julbelysning, tinar lite lussebullar, lägger sig i soffan med sina fyrbenta vänner och tittar på ishockey hela dagen - och försöker glömma allt det andra...

Således har jag tittat på Juniorkronornas sista gruppspelsmatch i VM från igår kväll samt USA mot Canada i samma turnering. Ikväll tittar jag på NHLs Winterclassic som i år - roligt nog - spelas mellan mitt favoritlag Washington Capitals och Chicago Blackhawks. Nu hoppas jag bara att Nicklas Bäckström, Alexander Ovetjkin och resten av spelarna i Capitals vinner!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!