Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 3 januari 2015

Magvärk...igen...

Idag var vi och gratulerade min mamma på hennes födelsedag. Av mig fick hon två färgglada invirkade galgar...
 
 
...i födelsedagspresent. Tyvärr var jag väl inte på mitt bästa gratulationshumör, eftersom jag hade en sådan hemsk mensvärk:( Jag ska träffa min läkare i veckan så jag hoppas att hon kan hjälpa mig med någon form av smärtlindring, för som det är just nu så vill jag bara krypa ihop som en boll och jämra mig med tårarna sprutande. Och det trots att jag tar kramplösande medicin. Tanken på att behöva ha det så här i flera år under klimakteriet är inte direkt trevlig...
Tack och lov har värken gett med sig för stunden så att jag kan fokusera på något annat än min onda mage för ett tag.
 
Annie
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!