Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 14 januari 2015

Ny header

Idag fick jag helt plötsligt för mig att jag skulle byta bild i headern på bloggen! Även om jag inte firar nyår, så kan det ju vara trevligt att förnya sig lite här på bloggen då och då och början på ett nytt år kan väl vara ett bra tillfälle?!Den nya bilden föreställer en annan av de korsstygnstavlor jag har broderat under de senaste tio åren, och eftersom det är ett vintermotiv så tyckte jag att den skulle passa bra på bloggen nu:) Just nu känns det rätt att ha bilder på mina korsstygnsprojekt som en del i headern, eftersom handarbete är en stor del av den jag är och det liv jag lever nu. Nästan alltid när jag sitter i soffan och tittar på tv så har jag ett handarbete i händerna, och har jag inte något trevligt handarbetsprojekt på gång så känner jag mig väldigt tomhänt och nästan lite rastlös. Men det är väl inte så konstigt; jag började brodera korsstygn när jag var runt tio år, jag stickade tröjor och virkade dukar och sydde skjortor mm när jag var runt 15 år, så handarbeten har varit en stor del av mitt liv i över trettio år..:)

Annie

3 kommentarer:

 1. Vilken trevlig tavla. Den har jag nog inte sett vad jag kan komma ihåg! Du är verkligen duktig på att handarbeta - du brås på din mor och farmor!

  SvaraRadera
 2. För att inte tala om mormor! Ja nog finns det många att brås på i släkten:)
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Sv: det ska bli en bebisfilt, du kan se den i min handarbetsblogg fast i annan färg. Har fått en beställning från en släkting, men det är inte officiellt att hon är gravid än, därför skrev jag inte vad det är 😀

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!