Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 28 januari 2015

Fullt ös medvetslös!

I morse vaknade jag och kände 'Nu jäklar ska jag få ordning på Våran Lilla Vrå igen!'. Jag har varit såå less på senaste tiden på alla påsar med julsaker, och alla grejor på borden, och alla dammtussar på golven och all smutstvätt, men orken och kroppens energi har trytigt så ingenting har blivit gjort... Men nu jäklar skulle det ske, och jag bestämde mig för att jag SKULLE INTE SLUTA förrän påsarna var borta, borden tomma och golven rena. Annars är det lätt att jag slutar mitt i när jag börjar få ont i kroppen, men idag SKULLE JAG BLI KLAR!!!

Sagt och gjort, jag gick ut med hundarna på förmiddagen och klockan 11 drog jag igång med tvättstugan och städning av lägenheten. Jag hade tvn på med SM-veckan så jag lyssnade på skidorna medan jag städade. Jag sprang upp och ner till källaren med alla juldekorationer och framåt 14-tiden började jag få ont i kroppen, men jag tog värktabletter och gick iväg för att köpa mer tvättmedel (tvättade elva tvättar!!!). Sedan fortsatte jag att sortera tvätt och dammsuga och byta kuddöverdrag i soffan och springa upp och ner till tvättstugan och slutligen så tvättade jag alla golv och lade fram nya dukar till borden. Då var klockan 18.00 och jag hade hållt på i sju timmar!

Bildbevis:
 


Inget stök, inga julsaker och inga dammtussar! Jätteskönt! Jag låtsas inte om gardinerna som behöver bytas i sovrummet och julkakeldekoren som är kvar i köket - det känns som små bagateller. På det stora hela är det städat och fint i hela Våran Lilla Vrå - bortsett från hundarnas leksaker som Solstrålen drog fram igen så fort han kunde, den lilla rackaren! - och det känns SÅÅÅ SKÖNT!
Jag är RIKTIGT stolt över mig själv för att jag körde på även fast kroppen värkte och jag kände mig trött, och soffan ropade på mig hela dagen... Säkerligen får jag betala för det de kommande dagarna, men då kan jag i alla fall slappa i en ren lägenhet igen:D

Nu ska jag äntligen (har längtat hela dagen) titta vidare på Sagan om Ringen med en chipspåse i knät - det har jag verkligen förtjänat!!

Annie

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du var! Bra kämpat! Jag vet hur lockande soffan kan vara när den står där och flörtar hejvilt med en... Det ser ju jätte fint ut nu:) och så tvätten på det... Hatten av för en bra genomförd maratondag!

    SvaraRadera
  2. Tack! Lagom mycket beröm, haha!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!