Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 9 januari 2015

Äntligen helg!

Skönt att det är fredag! Nu väntar en helg med MYCKET skidor på tv och ett trevligt biobesök på söndag:)

Idag har det känts lite ljusare i själen, och dagen bjöd dessutom på en åktur till skogen med hundarna och syrran och svågern och deras två hundar. Det är verkligen härligt att se alla fem hundarnas glädje över att springa omkring och leka i skogen:)
Tyvärr har jag haft lite problem med magen igår och idag; det är nog stressen över att vardagen är här igen och oro för framtiden. Jag var ju till min underbara läkare igår och hon tyckte att vi - eller JAG egentligen - skulle ta olika prover för att utesluta andra orsaker än min depression till att jag mår som jag gör just nu. Dessutom ska min läkare kolla upp mina hormonvärden etc för att se om det kan påverka problemen jag har runt mensen. Så det blir nog några provtagningar och läkarbesök framöver, men det känns ok. Och jag litar på min läkare. Men sådana här saker gör mig ändå stressad så misstänker att bland annat allt detta ligger bakom magvärken. Min mage är ju väldigt känslig när det gäller stress.

Hoppas att lite lugn och ro under helgen kan lugna ner magen.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!