Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 15 januari 2015

Stress i kroppen...

Idag tryter blogginspirationen.

Jag fick lite dåliga nyheter igår och stressen började flöda i själen, kroppen och huvudet... Så idag har jag haft huvudvärk och känt mig stel och spänd i kroppen och har mest bara suttit på soffan och virkat snöflingor på löpande band med ena ögat på tvn och försökt att inte grubbla så mycket... Lättare sagt än gjort, men jag har gjort mitt bästa. Den bästa stunden på dagen var nog när jag trött släpade mig ut med hundarna på eftermiddagen, och insåg när jag kom ut att det snöade..! Tröttheten lättade och det blev en lite längre promenadrunda än jag hade tänkt - det är såå mysigt att gå på promenader samtidigt som stora snöflingor faller från himlen:) Tyvärr övergick snön sedan till att bli snöblandad nederbörd, vilket inte är fullt lika mysigt:((

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!