Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 27 januari 2015

Seeeeg...

Idag har jag känt mig lite seg i kroppen. Magen känns uppblåst och svälld som en ballong, och halsen kliar vilket är ett tydligt tecken på att en förkylning kan vara på väg. Jag och hundarna har tagit det lugnt och jag har tittat på den engelska deckaren Kommisarie Lewis. Jag älskar engelska deckare som Midsomer Murders, Morse, Unge inspektor Morse och Kommisarie Lewis och ser ofta avsnitten flera gånger.
I morgon har jag tvättstugan bokad, och en massa julsaker att bära ner till källaren och en lägenhet som behöver städas... Just nu har jag ingen aning om hur jag ska orka med det.... Ibland känns det så himla tungt att allt praktiskt här hemma står och faller på mig själv.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!