Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 27 januari 2015

Seeeeg...

Idag har jag känt mig lite seg i kroppen. Magen känns uppblåst och svälld som en ballong, och halsen kliar vilket är ett tydligt tecken på att en förkylning kan vara på väg. Jag och hundarna har tagit det lugnt och jag har tittat på den engelska deckaren Kommisarie Lewis. Jag älskar engelska deckare som Midsomer Murders, Morse, Unge inspektor Morse och Kommisarie Lewis och ser ofta avsnitten flera gånger.
I morgon har jag tvättstugan bokad, och en massa julsaker att bära ner till källaren och en lägenhet som behöver städas... Just nu har jag ingen aning om hur jag ska orka med det.... Ibland känns det så himla tungt att allt praktiskt här hemma står och faller på mig själv.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!