Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 27 oktober 2014

Städ- och tvättdag

Idag har jag tvättat och tvättat och städat och städat och städat...Jag har också bytt ut lite sommartextilier till röda färger inför den stundande julen. Faktum är att det känns som om jag inte har suttit ner på hela dagen, och nu går mina ögon i kors av trötthet, så det är nog bäst att jag kryper i sängs innan jag somnar med huvudet på datorn..:)

Ha det bra,
 
Annie

3 kommentarer:

  1. Hej mina kära döttrar! Ni har alltid varit så klara över vad ni vill, som jag har erfarit det, vilket jag tycker ät fantastiskt Jag älskar er big time och hjälper till så gott jag kan! Pappa!

    SvaraRadera
  2. Jag älskar dig/er också:) kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!