Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 25 oktober 2014

Syfestival!

Ja, idag har jag vandrat och vandrat och vandrat omkring på Syfestivalen. Det fanns så otroligt mycket olika handarbetsbås och montrar att undersöka och alla möjliga typer av handarbeten att prova och handla material till. Bland annat så fyndade jag den här virkboken...
...som är full av olika typer av virkade mönster som jag ser fram emot att pröva.
Imorgon ska jag visa några saker till som fick följa med mig hem, men nu ska jag krypa i sängen. Det har varit en lång dag så jag ser fram emot att få en extra timmes sömn:)

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!