Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 28 oktober 2014

Jag vill sy igen!

Jag har ju ett ganska komplicerat förhållande med min kära gamla symaskin (se här ). I långa perioder så har den stått oanvänd i garderoben eftersom jag inte har haft någon lust att sy. Men den senaste veckan har jag haft ett sug efter att sy igen, och jag kommer faktiskt inte ihåg den senaste gången jag har haft ett sug efter min symaskin..! Idag hade jag äntligen tid och möjlighet att ta fram symaskinen och sätta igång med lite julprojekt. Först så sydde jag nya röda skynken till mina hyllor...
...som kommer att passa min julinredning:)

Sedan var jag också tvungen att laga min vinterjacka som Solstrålen rev sönder i sin jakt på hundgodis igår medan jag var i tvättstugan...

Slutligen började jag sy på en julig tygkrans...
 ...i gråa och vita färger. Mönstret kommer från den här supertrevliga och inspirerande julboken...
...som jag köpte på Syfestivalen för en billig peng och som jag har blivit störtförälskad i! Boken är fylld av många jättetrevliga handarbetade julprojekt med jättebra beskrivningar, mönster och förklarande bilder, och jag fick genast lust att göra en hel del av sakerna vilket är ett riktigt bra betyg. För en gång skull så ser jag faktiskt fram emot att sätta mig vid symaskinen igen imorgon och fortsätta att sy:)

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!