Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 15 oktober 2014

Ny virkning!

Nu har jag en liten julvirkning på gång igen:) Häromdagen så virkade jag ju en tvåfärgad grytlapp till mig själv, och sedan dess har jag varit sugen på att fortsätta virka med två färger. Dock har jag varit i behov av lämpliga siluettmönster som kan göras i bara en färg, så när jag städade senast så sorterade jag mina korsstygnsmönster och hittade ett antal bra mönster som skulle kunna fungera. Det mönster jag blev sugen på att använda först var denna tomte som jag broderade en gång förra året när jag gjorde en julstrumpa.

 
Så här långt har jag kommit hittills med min virkning, men..
 

... det krävs mycket räkning av fastmaskor i båda färgerna varje varv eftersom tomten är ganska detaljerad. Men mönstret börjar framträda riktigt bra så det är nog värt lite extra arbete:)

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!