Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 2 oktober 2014

Vilken dag!

Det var en himla tur att jag tog en vilodag igår, för den här dagen blev det inte mycket vila...

Det började med att jag och hundarna klev in i mammas bil för att åka till henne och hjälpa henne handla. Längre än så kom vi inte eftersom bilen inte startade! Med min enorma erfarenhet - haha! - så gissade jag att det var ett dött batteri så jag ringde till min mycket bilkunniga svåger som dök upp som en räddande ängel och hjälpte mig att starta bilen igen med hjälp av min mycket förutseende mammas placering av startkablar i hennes bil:)

Så kunde vi äntligen åka iväg och hjälpa mamma under de följande 5-6 timmarna. Jag dammsugade, agerade chafför, åkte och handlade och bar tunga matvaror uppför 5 trappor. Jag och hundarna stannade också till vid en hundgård så att hundarna kunde sträcka på benen en stund. Till slut kunde vi vända hemåt runt 18-tiden, och då borde ju dagens jobb vara slut... men icke!

Min systerdotter går i sexan och imorgon ska de anordna ett disco för att få in pengar till en klassresa, så jag lovade att baka chokladkolakakor som de kan sälja imorgon. Så det var bara att ställa sig i köket och röra ihop en kaksmet och grädda en massa kakor...

 
...som jag sedan lade i en stor burk. Nu är det bara att hoppas att kakorna säljer:)Sedan är det dags för filmdate igen imorgon så jag bakade också en variant av pepparnötter som jag och T förhoppningsvis kan knapra på i soffan framför en mycket bra film:)

Men just nu halvligger vi alla utslagna i soffan efter en händelserik men vanlig torsdag...

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Tack för att du ändå ställde upp och gjorde kakor:) kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!