Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 31 oktober 2014

Min treåring!


Idag fyller min älskade lilla Solstråle 3 år! (Lär känna honom här). Det har vi firat med goda tuggben och ett födelsedagskalas med nära familj och några hundkompisar:D
Det är många gånger som jag har trott att den här dagen inte skulle komma... Han har ju haft så mycket problem med sjukdomar, så den här dagen är en milstolpe:) Vad morgondagen för med sig vet jag inte, men idag är han frisk och officiellt en 'vuxen' hund! Att han hittar på mera bus än någonsin just nu och inte direkt beter sig som vuxen är ju en annan historia... Jag har haft det stora nöjet att få dela livet med denna underbara, goa, busiga, intensiva och kärvänliga slickmaskin under drygt tre år och jag håller verkligen tummarna för att vi får vara tillsammans i många år till!

Grattis på födelsedagen, min goa Solstråle!
 
Stolt matte Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!