Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 10 maj 2014

Decisions, decisions...

Jag har funderat några dagar på vad jag ska börja med för nytt korsstygnsprojekt och några saker har jag kommit fram till. Jag kan inte sy ytterligare ett fönster just nu (det finns ju både ett höstfönster och vinterfönster i serien) eftersom jag inte har råd att köpa något nytt material efter mitt tandläkarbesök. Sedan vill jag inte att det ska vara ett alltför stort projekt. Jag tänker mig nämligen att jag ska kunna göra klart det under hockey-VM:) Det kommer ju att bli många timmar framför TVn de närmaste veckorna...

Förutom att jag har ett antal projekt på gång (WIPs) så har jag också - självklart - ett antal korsstygnsarbeten liggande som jag vill göra och som jag redan har allt material till (dvs aidaväv, broderigarn och mönster). För att ha lite bättre koll på hur många och vilka det är, så tänker jag också göra en Tavlor-Jag-Vill-Brodera-Lista här på bloggen. Här kommer bilder på en del av dessa arbeten:
Ladies Day at Ascot

It's a Dog's Life

Bright & Beautiful

Running Wild
 
Jag har bestämt mig för att börja på en av dessa broderier eftersom jag redan har allt jag behöver då. (Kanske inte Ladies day at Ascot för den är lite för stor...)
Vilken tycker du att jag ska välja?
 
Ha det bra,
 
Annie  

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!