Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 20 mars 2022

13 år med dig

Häromveckan skickade syrran en gammal bild på Kaxmörten när han var valp💝! Jag blev jätteglad för jag har väldigt dåligt med bilder på hundarna när de var valpar. Tyson bodde ju hos syrran första året så då blev det inga kort tagna av mig, och när jag tog över honom och så småningom också fick hem Kaxmörten så hade jag ingen bra kamera. Och med Solstrålen hade jag väl inte heller så bra kamera/telefon. Faktum är att jag i efterhand har insett att jag har varit väldigt dålig på att ta bilder på hundarna när de var valpar vilket jag nu tycker är riktigt tråkigt. Det är definitivt ett misstag jag inte tänker göra om! 

Alltså, kolla hur söt man kan vara när man är en liten valp😍😍😍!


Året är 2009 och min goa lilla Kaxmört väger 3 kilo och har på sig en kattsele med en bjällra. Han lämnade nämligen aldrig min sida i början och var alltid runt mina fötter så för att jag inte skulle råka trampa på honom så fick han ha en bjällra på sig. Det tog nog sex månader innan han lämnade min sida i hundgården... Tyson ignorerade den nya lilla medlemmen i flera månader, men sedan blev de vänner för evigt💓. 

Här är året 2017 och Kaxmörten är 8 år och väger 10 kg och börjar få lite vit päls runt nosen och ögonbrynen. De vita håren kan också bero på att han numera också har fått en yngre 'bror' som retar gallfeber på honom dagarna i ända...


Nu är vi i nutid och Kaxmörten är 13 år. Både han och jag har fått säga farväl till våran bästa vän Tyson. Dock är Kaxmörten fortsatt pigg och hänger med på långa promenader och allt annat som livet har att bjuda på. Han kommer numera liiite bättre överens med sin bror och för det mesta tolererar de varandra😉😁.. 


Pälsen blir mer och mer vit  för varje dag som går och antalet tänder har minskat markant under åren, men hans trofasta kärlek till mig har aldrig förändrats.  

Och lika söt 2009 som 2022. 
Må du leva vid min sida många år till🙏💝.

3 kommentarer:

  1. They leave us too soon. Love them for as long as you can.

    SvaraRadera
  2. Ja hundar alltså, vad vore vi utan dem? Vad är det för ras? Beagle gissar jag på?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är en blandning av tax/chihuahua/beagle😊. Mamman var 75% tax och resten beagle och pappan renrasig chihuahua. Du skulle sett kullen; ingen var lik den andra😁😍. Som du kan se så har min pälskling fått kropp (och ettrighet)från taxen, färgerna från beaglen och ögonen från chihuahua. Sedan är han en enmanshund, eller kanske enkvinnashund, och det kommer nog från chihuahuan också❤. Så spännande med blandraser!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!