Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 17 juli 2019

Väldigt trevlig överraskning

Idag dök det upp ett väldigt oväntat paket i brevlådan! Jag blev otroligt glad och förvånad när jag insåg att det var från KARIN som jag har testat virkmönster åt.


Det var ett par jättegosiga virkade sockor i mina favoritfärger...


...och lite tuggis till mina älsklingar som verkligen uppskattades❤❤❤.


Jag blev otroligt glad, överraskad och varm i hjärtat. Jag säger det kanske inte uttryckligen här på bloggen, men jag har väldigt svårt att lita på människor och förväntar mig alltid först och främst dåliga saker från andra människor. Jag tror jag har sett för mycket skit och råkat ut för mycket skit som gör mig väldigt cynisk och rädd för skadan som människor kan åstadkomma. Det är mindre än 10 människor i denna värld som jag VERKLIGEN litar på.
Därför går det rätt in i hjärtat när en annan människa faktiskt är så gullig mot mig och gör något så fint och omtänksamt utan baktankar och bara för att glädja mig. Att få det från sina närmaste familjemedlemmar är en sak; att få det från en fin och rar människa jag 'bara' har lärt känna på nätet och pratat lite med i telefon är något helt annat.
Jag kan inte säga att det får mig att ändra åsikter om människor i allmänhet, men det värmer i själen att det faktiskt fortfarande finns så snälla människor i världen❤. OCH som dessutom inte glömmer bort mina älskade hundar❤❤.
Tack Karin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!